Oproep tot informatie!

Oproep tot informatie!

LenaBeau is lid van het Vlaams Patiëntenplatform (VPP).  Het VPP heeft als doel bij te dragen tot een verhoging van de levenskwaliteit van de patiënt en zijn omgeving. Dat wil het doen door gemeenschappelijke noden en knelpunten te helpen oplossen via belangenbehartiging op alle relevante beleidsniveaus en binnen alle relevante gezondheidsvoorzieningen. Voor meer uitleg over het Vlaams Patiëntenplatform zie ook: http://vlaamspatientenplatform.be/pagina/missie-en-doel

Als lid van dat platform krijgt LenaBeau de mogelijkheid om de noden en knelpunten van de LenaBeau lotgenoten mee op de agenda te plaatsen.  Het VPP gaat immers langs bij al haar leden om deze in kaart te brengen en op basis daarvan een actieplan op te stellen. Dat actieplan zal de leidraad vormen voor haar werking in de komende vijf jaren. Wil je je stem laten horen, aarzel dan zeker niet en laat ons via mail (lenabeau1@gmail.com) weten welke noden en knelpunten je ervaart op het vlak van zorg en levenskwaliteit.

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Thanks!