Hou(t) me vast’

Hou(t) me vast’

Heb je ons ‘hou(t)vastje al gezien? Opgedragen aan alle LenaBeau lotjes 

Hou(t) me vast is een hartverwarmende actie van kankeronderzoeker Johan Swinnen om kankerpatiënten in deze bizarre tijden houvast te bieden. Want een beetje houvast kan wonderen doen! 

Een hou(t)vastje is gemaakt van hout. Want hoe vaak zeggen we niet ‘hout vasthouden’. Elk hou(t)vastje is uniek en is gemaakt in Den Ateljee, een dagcentrum waar mensen met een beperking werken en zo ten volle functioneren in de maatschappij. Voor iedereen aan wie een ‘hou(t)vastje’ wordt opgedragen, zal Johan een kilometer lopen.  Gewoon lokaal, coronaproof, elke week een eindje en afhankelijk van het aantal opgedragen hou(t)vastjes. Elke etappe vorm een letter. Zo schrijft Johan een boodschap in het landschap. Meer info kan je vinden op www.houtmevast.be. De opbrengst gaat naar projecten die kankerpatiënten houvast bieden. 

Geen reactie's

Geef een reactie

Thanks!